@wayne's coffee

Hej vänner! Sitter på Wayne's coffee just nu med Becca - fika & blogg-time!
Hörs!

Gårdagen

Tjenixen! Har precis pratat med min kära vän Tobbe som är på sjukhustet och ska opereras imorgon :( usch, men ska till sjukan på tisdag och träffa honom! :)

Igår förmiddags var jag och min kusin i stallet och jag fick rida en hästapålle som heter Bart, har lite filmer som jag ska fixa ihop så det kommer upp i dagarna :)

Efter stallet var jag och becca en snabbis på stan och jag inskaffade mig en såkallad Earlace!
Sen vid 18-tiden drog vi hem till Ida där det var skräckfilmkväll med några andra sköna brudar :)
Kollade på Insidious, jag som är värsta fegisen tyckte den var fett läskig!

Jag och becca drog sedan vidare till Nättraby där det skulle vara fest, men var så sjukt dåligt drag så var inte där länge alls utan tog oss hem med efterblivet sega bussar som luktade spya och kollade på filmen The Messenger, läskig den också!

Ha det fint! :)


nya earlacen på bild, kommer ifrån Glitter!

28 oktober och det är lov!

HEEEEEJ! Sjukt awesome med lov nu & min awesomea kusin är häääär!
Hon är i duschen nu och jag har danspartey med mig själv, blir fan taggad av typ Mozart nu för tiden :( hahahah jag är så rolig!
Efter skolan idag har jag hängt med becca och även mina "småkusiner", de har skaffat sig sådan skööön humor så vi förstår varandra innan som utan. Älskar't!
Just chill'N på stan idag!

Tips om "det nya" - EARLACE

Rihanna bär det just nu - earlace!
Ett trendsmycke som bildar en mix av örhänge + halsband.
Finns att köpa på Glitter.

25 Oktober

Tjeeeenare!
Gör ett snabbt blogginlägg, för nu måste jag plugga till historiaprovet och så är det Top Model om en halvtimme med!
Jag och johanna har endast spanska tillsammans nu i livet och vi fick reda på resultaten på proven idag, riktigt nöjd med mitt! Sedan fick vi chilla vid datorerna resten av lektionen för vi fick inte göra spanska-dialogen idag.
Efter skolan gick jag och mami en runda på stan för att kika födelsedagspresenter till mig,
innan det var vi på trafikskolan och jag gjorde en synundersökning. Inga problem överhuvudtaget med synen, även om jag ser fett skelögd på denna bilden :')
Hade tänkt ta en FN-bakelse idag när vi fikade eftersom det är FN-veckan denna vecka, men icke. Blev en halloweenbakelse istället. Men ska stödja dem på annat sätt, lägger en slant i börsen imorgon :)

Solnedgång Öland

Godmorgon! Bussen går om en tjugo minuter så hinner göra ett blogginlägg innan :)
Idag är det lång skoldag och jag ska dra en runda på stan efter skolan med mamma för att komma på vad jag ska önska mig, fyller år nästa vecka.
Bilderna är tagna på Öland i somras när vi var där ett par dagar med husbilen.
Det är ölandsbron som möter den fina solnedgången!
Ha en bra dag :)

Vinn hårprodukter!

Den nya bloggen Headzonebloggen.se har just nu en tävling igång där man har chansen att vinna en grym goodiebag med hårvårdsprodukter från headzone.se.
Tryck HÄR för att vara med och tävla :)

Klippt bort slitna toppar

Man kan tro att typ 20 cm har åkt av på bilden men det är typ 5 cm egentligen?
Har varit med i skype lite nu under kvällen för att vara med i planerandet av nyårsfirandet med brudarna i Stockholm! 
Och nu på torsdag kommer älskade kusin ner till karlskrona igen och är här under höstlovet. Underbart bra! ♥
Nu ska jag kirra lite ny musik till mobilen så jag kan sjunga på matten imorgon, eller vi kanske inte ens har matte på måndagar?.. Koll på schemat osv.
Ha det fint vänner! :)

Erato

Hittade denna video på Moas blogg, ganska grym faktiskt!

Ska iväg på hästclinic

Hej!
Sorry bloggen fick lida igår,
var förkrök och tagga till hemma hos mig igår med nästan alla tjejer i klassen innan vi drog vidare till killarna och lite andra folk i Rödeby där det var fest! Vill inte berätta om festen här i bloggen så struntar i det :) men har mått betydligt bättre än såhär.

Nu ska jag snart till stallet för att kolla på en hästclinic, Waaler Farm kommer till klubben för att berätta om sin ridfilosofi. Kan bli intressant! :)


Hejhej

Tråkigt nog blev det sen bloggning idag också, men händer det inget kul eller hittar jag ingen inspiration på vardagarna kan det lätt bli bloggtorka.

Var i stallet efter skolan och hjälpte till på handikappsridlektionen och sedan åkte jag och pappa till affären för att handla some stuffs för vi är ett gäng tjejer som ska föra och tagga hemma hos mig imorgon innan vi drar vidare! :)

Och innan så åkte jag in en snabbis till stan för att fixa en grej.

Och nu ska jag räkna matte och sedan sova :)


snutteplutt och jag i skolan......

19 oktober!

Hej kompisar! Läget? Med mig är det kanonbraaa :)
Idag var det kort dag, slutade 12. Har haft finbesök hemma hos mig idag efter skolan av Mr. S (kissie-style), mycket mysigt & trevligt hihi :)
Nu ska jag sooova. Godnatt!

Smakat ny glass

Kan rekommendera att smaka Häagen-Dazs Cookies & Cream om du inte gjort det ;)
Vad passar inte bättre med kall god glass nu till vintern?  Nä men, glass är aldrig fel. Mycket god var denna Häagen också.

Dansat på dagens spanskalektion

Hej!
Efter hörförståelsen på spanskalektionen idag tog vår lärare fram denna videon och alla skulle stå längst bak i klassrummet och följa dansstegen på klippet och ja.. bara dansa :D
Hoppas vi får dansa på fredag också, så sjukt taggande, på fredag blir det klassfest också, eller ja förhoppningsvis. Det blir nice 

Details of today


Nya grejer

Har inte visat upp mina fynd jag gjorde förra veckan,
var på en liten trip till pingstkyrkan, second hand affär, och hitta tre mycket fräscha grejer.
Jag gillar väskan riktigt mycket, typ 35 kronor fick jag ge för den. Helt galet bra.
Tröjan är fr. Isolina Sartini, en enkel vit lite oversize tröja med en ficka på magen.

Tävling - goodiebag

Jag tävlar hos Millah om en härlig goodiebag! :) Tryck på länken och konkurrera med mig.

Tvchill

Nä nu ska jag gå ner och ha tvchill med pappi,
ha de! :)

Dagens ridövning

Gjorde ihop en liten "dagens ridövning" som vi gjorde på dressyrlektionen i förmiddags.
Red Nick idag, gick kanonfint när vi jobbade med övningen men i galoppen orkade jag inte riktigt rida ihop honom men gick okej ändå.

Dagen övning:
Välja vänster varv vid C: Vänd upp ifrån A och skritta ett par steg mellan bommarna (blåvita), sedan trav. Vid C väljer du vänster varv och rider in i till bommen och rid in på en liten volt emellan bommen och den gula konen. Efter volten var det skänkelvikning ut till hörnan.
Välja höger varv vid C: Vänd ypp ifrån A och skritta ett par steg mellan bommarna (blåvita), sedan trav. Vid C väljer du höger varv och mellan bokstäverna M och B är det valfri ökning elr minskning av tempo. Sedan rid in på volten mellan bommen och den gula konen. Efter volten öppna alternativ skänkelvikning längsmed långsidan.

Mot skolan

Godmorgon vänner!
Idag är det riktigt kallt ute, dock är det väldigt tidigt än men ska snart gå till bussen..
Ha en bra dag :)



Egoboost - on





Väntar på mi amiga Johanna ahora y vamos a estudiar Español al máximo!
Good spanish!

Efter skolan idag, slutar vid halv elva för behövde inte göra på svenskalektionen idag så jag och Sofia drog en snabbis på stan. Har några snygga bilder på ingång från det också!

Okej nu ska vi plugga!

Ciao!! :)

Good morning sunshines!

Ha en fin dag! :)
Nu ska jag alldeles strax dra mot bussen och vidare till skolan.

15 tips att få längre hår

1. Borsta aldrig ditt blöta hår, de är hälften så svagt som när det är torrt! Andvänd helst då en bredtandad kam.

2. Att ha håret uppsatt i knut skyddar topparna mot dagligt slitage. Tänk på vad du använder i håret. Hårsnoddar med metall och klämmor med vassa kanter skadar håret, välj istället mjuka och släta håraccessoarer.

3. Ha håret flätat när du sover. (Om du har långt hår) det gör så att håret inte blir trassligt.  Om du sover på och vrider dej runt på håret i flera år så tar det skada.

4. Andvänd hårinpackning minst 1-2 gånger i veckan. shamponera först (det rengör coh öppnar fjällskiktet på hårstrået) Ha sedan i hårinpackning (vårdar och reparerar) avsluta sedan med balsam som sluter igen hårstrået och ger glans.
andvänd gärna en leave-in creme eller balsamspray i tort hår som skyddar.

5. Tvätta så sällan som möjligt, det finns även bra torrschampo! Andvänd måttligt med shampo och mycket balsam.

6. Undvik hårtork, plattång, och andra varma stylingprodukter så mycket som möjligt helst, sliter otroligt mycket på håret. Ha i en värmeskyddande creme innan du tex plattångar. Färgningar och blonderingar sliter också mycket. Undvik också mycket stylingprodukter.

7. Ät vitaminer, tex "silica" 50 kr eller "hårkontroll" 100-200 kr. Det ska göra håret starkare och så att håret växer fortare.

8. Toppa håret är viktigt men gör det inte för mycket och ofta. Håret växer bara runt 1-2 cm i månaden.

9. Att borsta håret och masera hårbotten stimulerar hårsäckarna och det är bra! Borsta bara när det är torrt, och massera gärna i duschen samtidigt som du schamponerar.

10. Var försiktig!! Hår är död vävnad och är det förstört kan det inte bli helt igen. Behandla det som om det vore ett riktigt ömtåligt gammalt plagg i silke eller spets, eller en tunn nylonstrumpa. Slit o dra inte!
Tuppering är inte heller bra för håret eftersom man förstör hårståna.

11. Skjöl håret (längderna) med iskallt vatten efter dusch, det gör så att hårståer sluter sig och får därmed längre livslängd.

12. En toning kan frächa upp håret, färgen lägger sig bara som en hinna runt hårtsået, till skillnad från en permanentfärgning som tränger in i hårstået som inte är bra! En toning blir som ett skydd för hårstrået.

13. Andvänd ett milt shampo, om du känner att ditt hår känns torrt och strävt efter att du har sköljt ur shampot så kanske du borde byta mot ett lite mildare.

14. På sommaren är det viktigt att andvända ett solkydd även till håret. Det finns olika hårsprayer med solfaktor i sig. Annars kan man bära hatt/ha uppsatt.

15. Rugga inte håret tort med handuken, utan dra försiktigt ut allt vatten med händerna och sedan kan du dra med handuken. har du lite mer brottom kan du sätta upp håret i en turban med handuken medan du aknske sminkar dej, sedan "luftar" du håret .


10 oktober

Hej!
Tar en liten paus i mitt letande av min källkritik-läxa som ska vara klar imorgon.
Ska motivera ihop lite sen är det klart!
Hörs :)

Början till ett lyckligare liv

(tryck på bilden så ser du texten på bilden bättre)

1. Tacksam
2. Tänk positivt
3. Var snäll
4. Sluta älta
5. Vårda vänskap
6. Rör på dig
7. Säg förlåt – och lär dig förlåta
8. Få en fix med flow-aktiviteter

Hur många av dessa 8 strategier till ett lyckligare liv stämmer in på dig?


Lördag den åttonde höstmånad

Hej!
Imorse red jag min dressyrlektion, Classic fick jag denna gång. Gick väl helt ok, jobbade mycket med öppnor och slutor. Han blev ganska tung att rida i handen, och jag måste fan skaffa mig meer armmuskler!
Ska till Johanna sen, och slaggar där inatt hade jag tänkt mig :)

Kiss me kiss me



Hej mina kära fredagsvänner!
Jag är helt galet trött idag, även om jag fixade så jag fick sluta vid lunchtid idag :)
Blir tvchill och mys till Idol ikväll.

Ha det bra.
Love ala Linnea

-

Dreams come a size too big so we can grow into them

6 Oktober 2011

Hey dudes!
Efter skolan var det stallet och handikappsgruppen som gällde. Teori, film & fika med allesammans idag :)
Sedan har pluggat resten av kvällen. Kul liv, no...

Videoblogg - ridlektion



Hittade en liten video som jag gjorde för ett par dagar sedan, felet är bara att mina filmklipp slutar före själva låten är slut, så ni får sitta och lyssna på slutet av låten om ni känner för det ;) Tekniskt tjej som inte kan fixa en film ordentligt... Och kvallen är ju helt kass i en del filmklipp.

Denna ridlektion var för 2,5 vecka sedan på Rowny, som jag red för första gången då på riktigt länge.
Red honom förra lördagen också, och då satt jag mer stilla med händerna och något högre handställning.
Blev filmad då också, men det är inte jag som har filmen nu.

Men det det som är det positiva med att bli filmad, att se vad man måste tänka på tills nästa gång! :)

Vinnaren är dragen!

Nu är vinnaren dragen i tävlingen där jag lottade ut filmen "The Roommate" för ett tag sedan.

Jag kommer mejla vinnaren ikväll!




Det var jätteroligt att det var en hel del som anmälde sig! :D

Grenade Cover 10 years old



Lyssna på killen till vänsters röst! Hans röst är sjukt bra.. 
Och grabben är bara 10 år. Sinnes!

Gör morgonen lite bättre

Godmorgon! Gör ett litet tidinställt inlägg nu på morgonkvisten.

Igår morse när jag bläddrade i tidningen så såg jag att min blogg var med i ridsportsdelen! :D 
Gjorde min morgon extra bra!

Hoppas ni får en bra dag idag också.


Snygga tjejer på orientering

Gokväll på er! I förmiddags var det orientering som gällde. Gick helt ok. Gick inte totalt vilse i alla fall!
Har pluggat på samhällsprovet vi ska ha imorgon idag, så sjukt tråkigt men hoppas jag fixar det :)

Vill påminna om att imorgon går min utlottning av filmen THE ROOMATE ut,
så anmäl er här om ni inte redan gjort det!! :)
http://linneaapersson.blogg.se/2011/september/tavling-vinn-the-roommate.html





Tattoos






Jag är så sjukt sugen på att tatuera mig. Har sparat massor med inspirations-bilder som jag kan tänka mig som en tatuering. Dessa tre är de senaste sparade bilderna på datan.

Ciao!

Packat och klart nu och jag ska alldeles strax åka, mammas vecka nu.
Och plugg ikväll. ÄLSKAR'T!

Morfars minneslund <3

Sorry for the bad update! 
Bästa kusin kom med flyget i fredags så har umgåtts med henne hela helgen :)

Igår när vi åkte in till stan stannade vi vid minneslunden och hälsade på morfar.

Slänger upp en en video på hur man lyckas med gravljuset när man glömt penna och tändare.
Mascara is the shit! Sedan är tops, löv och en pinne till att rekommendera när du ska överföra some fire.
Allt för dig morfar ♥
Puss och kram från två av dina smartaste och påhittigaste barnbarn.



RSS 2.0